Fishing

Sea fishing in the Faroe Islands

Oplev Færøerne på den bedst mulige måde, med nogle dage med havfiskeri. Turen går fra Vestmanna, hvor der fiskes i omkring 4 timer. Turen og fiskefeltet tilpasses efter vejrforhold hver dag, hvor der fiskes efter forskellige slags fisk. Man ved aldrig, hvad der bider på. Noget af det mest almindelige fangst er torsk, fladfisk, havfisk, makrel og sej.
Oveni en forrygende fisketur, tælles den smukke natur, friske luft og fugle også blandt nogle af turens oplevelser. Også er flydedragt, støvler og fiskegrej med i prisen.

En dags tur (omkring 4timer)

Pris pr person DKK400,-

Med i prisen er fiskeudstyr, kedeldragt og støvler.

Kan tilkøbes
Biludlejning
Transport til og fra Vestmanna
Ørred- og Laksefiskeri

Tag ud på nogle af Færøernes mest populære ferskvandsøer og fisk laks eller ørred.
Leynavatn (Streymoy) og Saksunarvatn (Streymoy), som tælles blandt to at de mest populære søer til fiskeri. Leynavatn ligger ved den lille bygd, Leynar, omkring 15min kørsel fra Torshavn. Længere oppe i dalen findes søerne Leynavatn og Mjáuvøtn, der byder lakse- og ørred fiskeri. Elven fra søen på til Leynavatn er laksens adgangsvej, og her er den fredet.

Saksunarvatn er den anden sø, hvor laksefiskeri også forgår. Søen ligger ved en af de mest besøgte turistattraktioner, Saksun, omkring 45min kørsel fra Torshavn. På samme måde som ved Leynavatn, er en elv laksens eneste adgangsvej til søen. Elven her er også fredet. Sæsnonen for laksefiskeri er fra første uge i august til midt oktober.

Også findes andre søer på Færøerne, hvor der fiskes efter havørred, fjeldørred og regnbueørred. Af de mest populære kan Sandsvatn (Sandoy) , Eiðisvatn (Eysturoy) og Leitisvatn (Vágoy) nævnes. Her fiskes der fra juni til oktober. Der er også muligt at køre til alle disse søer, omkring 45-60 min. Til Sandsvatn er færge del af turen.

Vi rådgiver og vejleder også omkring andre søer, der ligger lidt afsides – På fjelde eller udenfor asfalterede veje, også omkring øvrige udflugter, seværdigheder eller aktiviteter rundt Færøerne.

Priser fra DKK495,- pr person for ørreds fiskeri

Priser fra DKK795,- pr person for laksefiskeri (Leynavatn & Saksunarvatn)

Med i prisen er fiskeudstyr, kedeldragt og støvler.

Kan tilkøbes
Biludlejning
Transport til og fra
Madpakke

Ønskes der yderligere information, eller besvarelse på spørgsmål, kontaktes vi gerne på mail – eller på tlf. –

 

Start typing and press Enter to search